Zoeken naar overheen lichaam

Uw zoekactie voor overheen lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
gisteren
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Huidhonger
De lentezon komt er nu eindelijk aan. En je voelt ook je huidhonger stijgen? Een heerlijk warm gevoel, daar verlang je naar? Ik wil je huidhonger graag stillen met een heerlijke, sensuele tantra-massage. Een 3 tal uurtjes waarin jij niets hoeft te doen, je enkel laten verwennen. Ik zorg ervoor dat met de erotische tantra-massage je die warmte van de lentezon door je hele lichaam voelt. Betekent een erotische massage ook automatisch sex? Heel simpel: jouw grenzen, zijn mijn grenzen. Een heerlijke yoni-massage van je meest intieme vrouwelijke plekje is het bekendst maar je zult ontdekken dat er nog veel meer is waarvan je intens zal genieten. Doet dat alles je verlangen naar nog intensere ervaringen? Ook dat kan;-) Om je te laten genieten van een sensuele tantramassage kan ik me gemakkelijk verplaatsen in de provincies Antwerpen, Limburg (B+NL)en Brabant (B+NL). Interesse? Stuur me een berichtje, dat is jouw eerste stap naar heerlijk genot. groeten Bart  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
gisteren
Axl 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
gisteren
Tantra Lover 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gratis Tantra Massage voor Dames
Ik bied gratis aan huis of op locatie een intieme tantra massage aan (enkel voor dames, geen koppels) waarbij ik in een rustige ontspannende sfeer alle plekjes van je lichaam zachtjes aanraak en stimuleer zodat de energie opnieuw loskomt en je volledig ontspannen de wereld weer aankan....  
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
gisteren
Beffer 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Tongzoenen, likken, beffen, facesitting ... en méér
Wat is het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar het ‘Heiligdom der Heiligdommen! Verpl./ontv. kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
GENIETEN VAN GROOT GESCHAPEN MAN
Dag dame... Ben je op zoek naar een man die jouw wensen en lusten wil vervullen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zorg ervoor dat je compleet kan genieten... Ik ben 1m81, slabke lichaamsbouw, goodlooking, geschoren en groot geschapen. Stel jezelf even voor en wat je wensen en verwachtingen zijn zodat we samen kunnen zoeken naar een gepast moment.  

GENIETEN VAN GROOT GESCHAPEN MAN
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
gisteren
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10